Nieuws

Bass borstels

Sinds een aantal maanden werk ik in de trimsalon met borstels van het merk Bass. Deze borstels zullen de vacht bij zorgvuldig gebruik niet beschadigen. Ook heb ik gemerkt dat het borstelen een stuk gemakkelijker en sneller gaat in vergelijking met borstels van andere merken. Daarbij zijn ze ook nog eens gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. 

 

Door de positieve ervaringen met de Bass borstels heb ik besloten om deze ook te gaan verkopen in de trimsalon. Op dit moment verkoop ik onderstaande borstels.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Borstel

Voor het losborstelen van de vacht

 

 

 

 

 

 

 

 

Slicker

Ontklitten en onderhouden van de vacht.

Geschikt voor alle vachtsoorten

 

 

 

 

 

 

 

Aan alle labradoodle klanten

Per 1 juni 2019 zullen de prijzen per uur worden berekend. De ervaring heeft geleerd dat er ontzettend veel verschil in vacht en staat van onderhoud is. Dit houdt in dat een goed onderhouden vacht uiteindelijk eerder klaar.

Van mijn kant zal ik er alles aan doen om te voorkomen dat de behandeling onnodig lang duurt. Zo maak ik gebruik van producten en materialen waardoor de hond sneller droog is en de vacht gemakkelijker te onderhouden is, zowel thuis als in de trimsalon. De prijs die zal worden aangehouden is € 32,50 per uur. Ik hoop dat u begrip heeft voor deze omschakeling.

Mocht u nog vragen hebben over de producten/materialen die ik gebruik of hoe u thuis uw doodle op de juiste manier kunt bijhouden dan kunt u altijd contact met mij opnemen.